2012-08-28

Fylliga fransar

Här ser ni en fransförlängning med, 10 och 11mm långa fransar i hård böj, De är inte längre än kundens egna fransar, men det är som mascara, fast utan klumpar, kladd och slit.
 
 
Glöm inte gilla min Facebook sida

2012-08-24

uppe i ottan

Idag var jag uppe alldeles för tidigt. Men jag jobbade på ändå
 
 

2012-08-20

Lite rundere form

Det finns så mycket en fransförlängning kan göra för dig. Här är ett exempel, forma ditt öga, genom att bygga upp längre fransar mitt på ögat, får du illusionen av ett rundare öga. Här har jag gjort en förlängning med 9mm i ögonvrån och 11mm över hela ögat men med 12mm mitt på ögat. Detta är hård böj:
 

2012-08-20

En lättere kännsla

Alla kanske inte vill ha en fullt så kraftig fransförlängning, men ändå vill ha något mer är bara färgade fransar eller kanske vill slippa mascara kladdet. Då kan du välja att ha lite tunnare fransar på din fransförlängning.
 
se här på ett exempel:

2012-08-13

Att tänka på

När man har fransförlängning kan man göra precis allt man brukar, sminka sig, tvätta sig, sola och bada. Ja, precis allt som vanligt. Det ända du måste tänka på är att använda oljefria produkter. Oljan löser upp limmet så fransarna kan kladda ihop.
 
Jag är ju återförsäljare av LR Health & beauty systems. I augusti är det bra pris på ansiktsvård som är oljefri och funkar där med utmärkt till dig som har fransförlängning.
 
 
För 329kr får du:
Rengöringsskum, Ansiktsvatten, Ögon make up-remover, Fuktighetskräm, Ansikts- och Kroppsolja (bör då ej använda i ansiktet när man har fransförlängning)
Ord pris är 519kr
 
Hör av dig om du är intresserad av att handla eller bli återförsäljare.
 

2012-08-13

Back on track

Har varit på lite semester nu i en vecka, därför jag inte bloggat.
Här är en bild på dagens första kund, Jag missade ta en före bild men kom i alla fall ihåg att ta en efter bild.
 
 
 
 
Jag plockade hennes bryn och förlängde fransarna. Hon viste precis vad hon ville ha för längd och böj, 11+12mm hård böj.

2012-08-02

Juli 2011

För ett år sedan bokade Elin mig till sitt bröllop, hon ville ha både fransar och makeup. Ett helt underbart bröllop. Jag kan berätta att brudparet väntar barn nu :)
 
Vist är de fina.

2012-08-02

Ögats ram

Färga brynen i sommar, då slipper du bada bort brynpennan.
 

RSS 2.0