2012-07-17

Inte alltid på hugget, men idag så

Det blir tyvärr så att jag glömmer min kamera hemma när jag jobbar. Jag vill ju ta så många före och efterkort, ja helst på alla nya kunder, men jag glömmer bort mig.
Idag där emot glömde jag inte, jag fick mig några bra kort idag som jag självklart vill dela med mig, Här är en kund som inte ville ha så långa fransar, vi kom överens om att 10mm mild böj skulle klä henne ypperligt:
 
 

2012-07-13

sommarkvälls makeup

Ikväll ska jag på 50års fest och jag ville få sommarkännsla för det får man ju inte av vädret.
 
- Var inte rädd för att markera brynen
- Snåla inte med solpudret
 
gif maker

2012-07-13

Fredagsfina fransar

 
Här är två bilder på dagens kund, visst blev hon fin

2012-07-12

Färg piggar upp

Endel kunder vill göra lite förändringar med sina fransar iblan, endel byter längder, endel byter till en annan böj, och endel väljer att ha några färgade strån blandat med de svarta.
 
Kunden jag hade idag har provat att ha lite gröna fransar, röda och lila, hon har till och med blandat olika färger. Men idag valde hon att ha massor av lila i ytterkanten. Se så läckert det blev
 
 
Synd att den sista bilden blev så suddig, men ni ser ju.

2012-07-10

Ögonfransförlängning?

Jag jobbar ju med ögonfransförlängning, vad är det? det är många som undrar, hur det går till? hur sitter det? sätter du de på huden? klämmer du fast de med en tång?
 
Jag använder mig av metoden singles, det är en syntetfrans som man fäster på sin egna frans med ett lim, ca 1-2mm utanför huden. man fäster endast på förlängning på fransar som är "mogna" det betyder att man endast fäster syntetfransar på en frans som är färdigvuxen. Man byter ut sina egna fransar hela tiden, en frans har en livslängd på ca två månader, den växer i en månade sen sitter den fullvuxen i ca en månad, det är därför man säger att en fransförlängning håller ca en månad, och därför man fyller på var 3:e - 4:e vecka, då sätter man på de nya mogna fransarna som var på utväxt gången innan.
 
 
Alla har vi olika ögon, där av ser alla fransförlängningar olika ut, beroende på hur många fransar man har och hurdant öga man har. Alla passar inte i samma längder eller böjning. man har ca 150st fransar på vardera öga men man förlänger ca 65-85 per öga (de som är mogna/fullvuxna)
 
Gå gärna i på hemsidan, "fransförlängning, såhär går det till"  för att se bilder på när jag förlänger

2012-07-10

utbildning

Ikväll far jag till Göteborg för utbildning av LR produkter, ikväll kommer utbildningen handla om deras makeup och hudvårdsprodukter. Det ska bli spännande att höra och se. Jag åker tillsammans med Nina och Malin från Tabergs skönhetsstudio.
 
Om du vill ha ett LR party hemma hos dig är det bara att hojta till, det finns allt, hudvård, makeup, smycken, parfym och aloe vera i alla dess former. Kanske du också vill bli återförsäljare/konsulent? Säg bara till
 
 

2012-07-09

Gilla och vinn

Gå in och gilla Room of beauty på Facebook , då kan du bli den lyckliga vinnaren av fina makeup produkter. När vi når 100 "gilla" kommer jag lotta ut ett litet kitt med fina makeup produkter till en av er som "gillar". Så in och gilla med er, och dela sidan för att utlottningen ska ske så snart som möjligt.
 
 
Det finns en gilla knapp här till höger på bloggen
 
 

2012-07-04

Mild böj, för en flirtig blick

Idag hade jag ännu en kund som nappat på sommarernjudandet, hon förlängde fransarna och plockade brynen för 895kr
 

2012-07-04

Sommarerbjudandet

Långa fransar, plockade och färgade bryn var precis vad en kund gjorde hos mig i måndags. Sommarerbjudandet är fransförlängning och formning/plockning av brynen för 895kr lägger du till 100kr färgar jag brynen på dig också, se här så sommarfräsch hon blev, redo för stranden
 
 
fransarna vi använder här är 11+12mm mild böj

2012-07-02

Fransförlängning

I fredags gjorde jag en fransförlängning i mild böjning, 11+12mm långa.

2012-07-01

Underbara sommar sommar dag

Här kommer lite bilder från fotograferingen som vi hade i torsdags, det är tagna i stadsparken och Rosenlunds rosarie
 
Modell: Linnéa
foto och hår: Paula
Makeup: Jag
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0