2012-09-26

Underlättar i vardagen

En fransförlängning kan låta ytligt, fåfängt dyrt och för lyxigt, men ibland kan en fransförlängning vara mer än så, att vakna snygg, bara ta på lyte rouge så är man klar, slippa stå och kladda med mascara, spara tid.
 
En av mina kunder idag tex är gravid och ska få en liten bebis vilken dag som helst, hon kommer inte ha tid med massa mascara kladd. Så fransförlängning är en supersmidig lösning mellan barnskrik och korta vilostunder
 
se så fin hon blev i 10mm mild böj

2012-09-25

LR Health & Beauty Systems smink

Här har jag testat LR Sminket på lisa och hon blev så fin
 
 
maker gif

2012-09-25

Förhandstitt

I Lördags hade vi en fotoshoot, Jag, Paula och Martina.
 
Här är lite bilder som jag tog med min mobil

 
 
 
 

2012-09-21

Testade lite till

Jag provade colours serien från LR också, helt underbar!
 
 
Känner du för att ha en sminkvisning för dig och dina väninnor, så hör av dig.
 
 

2012-09-21

LR Health & Beauty Systems smink

Hej jag har hemma smink från LR. jag var tvungen att börja dagen med att testa
 
 
Känner du för att ha en sminkvisning för dig och dina väninnor, så hör av dig.
 
 
Här har jag provat smink ur Deluxe serien
make a gif

2012-09-18

Sleeping beauty

Här ser ni en fransförlängning från min jobbvinkel, innan och efter. Det är 9mm långa fransar inne i ögonvrån, sen 11mm mitt på ögat och 12mm i ytterkanten. Vi valde att använda den hårda böjen.
 
 
Gilla J.H's Room of beauty på FB, klicka på Like knappen här till höger. ---->
 

2012-09-17

Vakna snygg

 
 

2012-09-10

ERBJUDANDE


2012-09-10

Singles

Jag använder mig av metoden singles, det är en syntetfrans som man fäster på sin egna frans med ett lim, ca 1-2mm utanför huden. man fäster endast på förlängning på fransar som är "mogna" det betyder att man endast fäster syntetfransar på en frans som är färdigvuxen. Man byter ut sina egna fransar hela tiden, en frans har en livslängd på ca två månader, den växer i en månade sen sitter den fullvuxen i ca en månad, det är därför man säger att en fransförlängning håller ca en månad, och därför man fyller på var 3:e - 4:e vecka, då sätter man på de nya mogna fransarna som var på utväxt gången innan. Alla har vi olika ögon, där av ser alla fransförlängningar olika ut, beroende på hur många fransar man har och hurdant öga man har. Alla passar inte i samma längder eller böjning. man har ca 150st fransar på vardera öga men man förlänger ca 65-85 per öga (de som är mogna/fullvuxna)

 


RSS 2.0