2012-06-29

Flirtiga fransar

Igår gjorde jag ett nysett med 11 och 12mm långa fransar med hård böj. Plockade till brynen lite med. Det blev så fint, tycker inte du?
 
f

2012-06-29

Behind the scenes

Igår hade vi en liten fotografering, Paula fotade, Linnèa stog modell och jag stog för makeupen.
Vi började i stadsparken där vi direkt hittade fina miljöer bla ett fint gamalt staket
 
 
jag klampade ner i leran:
 
 

2012-06-25

Ännu doftar kärlek

Jag sminkade en brud i fredags, hon ville ha fokus på ögonen så vi valde att lägga en lite tjockare eyeliner och medellånga fransar, det blev en halv till heltäckande bas, fyllde i brynen lite lätt för fin ram kring ögat, mild läppfärg med glans på läpparna. liten rodnande rouge och solpuder. Hon blev så vacker.
 
 
 
Fotografens blogg
Brudens blogg

2012-06-24

Snygga fransar

Jag har jobbat lite under midsommarhelgen, både med fransar och smink. Gjorde en brudsminkning på midsommaraftonen och i torsdags kväll gjorde jag en påfyllnad på min kusin.
 

2012-06-20

Fler fransar åt folket

Har haft fullt upp med fransförlängningar denna vecka. Har gjort fransförlängningar med mild böj, hård böj, svarta blandat med färg, helsvarta, korta och långa. Vilken fransförlängning skulle du vilja ha?


11+12 mm mild böj



11mm hård böj



12mm hård böj



11mm hård böj med lila i ytterkanten

12+13mm mild böj med några röda i ytterkanten

2012-06-19

LR Health & Beauty Systems

Jag är numera återförsäljare av LR Health and beauty systems.

Förstklassiga råvaror, skonsam hantering, intensiva interna och externa kontroller utgör grunden för de höga kvalitetsstandarderna. Genom användning av moderna teknologier och innehållsämnen sätter LR sedan många år tillbaka standarder på området ansikts- och kroppsvård. Funktionell hudvård med Microsilver, anti-aging med bevisad effektivitet, certifierade Aloe-Vera-produkter, hårvård i professionell kvalitet och make-up av hög klass

Aloe Gel Honey Peach


Jag kommer ha försäljning i salongen till att börja med, ni kan titta i en katalog och beställa genom mig, sån småningom kommer jag ta hem lite produkter så man kan klämma och testa.
Jag fastnade för deras rengöringsskum och aloe vera dryck så de har jag redan beställt hem.

Läs mer om LR HÄR

2012-06-17

Caviar manicure

Jag har nu testat caviar manicure fårn Ciatè. Jag testade den svarta med blå. Superläckert, det var jätte enkelt att göra. se filmen här nedan hur man gör:




Jag valde att göra två lager med pärlor.
Såhär  blev min nagel:



Vist blir man sugen på kaviar

2012-06-14

iZettle

Ja, nu har jag skaffat izettle, det innebär att jag kan ta betalt med kort, en app i Iphone. Du behöver alltså inte längre ta ut kontanter när du kommer och ska bli fin. du får kvittot skickat till din mail. supersmidigt




2012-06-13

Gentjänster

Idag gav jag Paula en fransförlängning som tack för allt hon gör för mig. Det är Paula som hjälpt mig mycket med bl.a. hemsidan, trycksaker och bloggen. Paula är fotograf, hon och jag har jobbat ihop med några fotograferingar. Titta gärna in på hennes hemsida och blogg. Paula valde 11mm långa fransar med mild böjning.


2012-06-13

Ombyggnad

Ja, som en del vet så har jag fått nya hyresvärdar, det kommer nu mera finnas thaimassage i salongen. De har byggt om lite i lokalen, jag har fått större rum och jag har dessutom fått fönster. Det är inte riktigt klart än, det ska spacklas och målas. Så jag har inte möblerat klart än och inte satt upp något på väggarna. Men såhär ser det ut just nu i mitt rum:


2012-06-08

Doll eyelashes with a twist

Här har vi ett par riktiga dockögon, 13mm i mild böj med några röda i ytterkanten. Så läckert.


2012-06-08

Alla är vi olika och smaken är som baken, delad

Denna veka har jag gjort fransar för fulla muggar, nya och påfyllningar. 8mm långa till 13mm långa, hårda böjningar och milda böjningar, lite röda fransar. Blir mycket variation för vi ser alla olika ut och passar i olika fransar. Alla vill ha olika effekt, lite vardagssnygg eller långa flirtiga fransar. Här nere ser vi en före och efter, på övre bilden har tjejen mascara och på den nedre bilden är det fransförlängning, 11mm och 12mm i mild böj.



2012-06-05

Balmakeup

Idag har jag haft en balmakeup. Tjejen hade en champagnefärgad klänning så vi tyckte båda att vi skulle satsat på en mörkare makeup med fokus på ögonen. Jag la en sotning i svart/brun, milda läppar, mild rouge och så avslutade vi med lite solpuder.





RSS 2.0