2013-10-31

TAFFY - semi permanent kosmetisk tatuering

TAFFY är ett unikt patenterat manuellt verktyg och tillsammans med TAFFY-tekniken ger ett väldigt naturtroget resultat som varar och i ca 3 år. Behandlingen är skonsam mot huden och näst intill smärtfri. Pigmentet ändrar inte färg med tiden utan avtar naturligt samt är godkända av läkemedelsverket och behandling utförs endast av certifierade terapeuter. Med TAFFY kan du känna dig trygg.

Behandlingen Innan alla TAFFY behandlingar hålls en kostnadsfri konsultation där Jag förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska tatueringen går till.

Ögonbryn Vi bestämmer tillsammans färg och form. Vi siktar alltid på att det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag. När du är nöjd så appliceras bedövning, ca 45minuter senare kan behandlingen börja. Jag tatuerar strå för strå så vi får ett så naturtroget bryn som möjligt. Oftast tar behandlingen endast ca 20-30 minuter. Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling.

Eyeliner Även när vi gör eyelinern får du bedövning för att inte behöva känna någon smärta. Pigmentet förs ner i huden så nära fransraden som möjligt till en tunn fin linje som ger en illusion att dina fransar är tätare och fylligare.

Bryn:

 
Bryn och Eyeliner
När linern läkt om 4 veckor kommer den bli tunn och slät.
 
 

Kommentarer
Postat av: elisabeth

Så praktiskt och snyggt!

2013-10-31 @ 20:03:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0